Lidmaatschap

Wil je je in of uitschrijven? Dat kan op deze pagina!

Je mag altijd eerst een proefles komen meedraaien. Deze proefles is gratis. Wil je je daarna inschrijven bij ons? Dan doe je dat per 1e van de volgende maand.

Voorwaarden lidmaatschap:

Voordat je je inschrijft is er eerst contact geweest met Douwe Poelstra voor IGP 06-31570151of Henderika Miedema voor Pups en G&G 06-11866869 en/of 1 van onze andere instructeurs. Deze beoordelen of er plaats is in de groep en of je hond toegelaten kan worden.

  • De contributie bedraagt voor alle trainingsvormen €12,50 per maand. De betaaldata van de contributie is elke 1e van de maand. Tevens is er bij aanvang van het lidmaatschap inschrijfkosten van € 10,- verschuldigd. Niet tijdig betalen kan uitsluiting van de lessen tot gevolg hebben. De betaling moet je zelf over te maken. Wij incasseren dit niet.
  • Rabobank rekeningnummer: NL46RABO 0148.7018.76 t.n.v. Africhting Club “Altijd Trouw“ o.v.v. naam cursist en naam hond. 
  • Tijdens de vakanties wordt de contributie normaal doorbetaald.
  • Opzegging mag maandelijks en is altijd per 1e van de nieuwe maand. Opzegging van het lidmaatschap kan via het formulier onderaan de pagina.
  • Deelname aan de lessen is geheel voor eigen risico. Africhting club “Altijd trouw“ is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies, ongevallen, etc. op de locatie van de hondenclub. Tevens is africhting club “Altijd trouw“ niet aansprakelijk voor ongevallen met de hond en/of honden onderling. Schade kan nooit verhaald worden op de instructeur en/of africhting club “ Altijd trouw“. Let op dat uw hond is mee verzekerd op uw WA verzekering.
  • Uw hond dient ingeënt te zijn; inentingsboekje op verzoek van de instructeur tonen.
  • Honden met een ziekte van besmettelijke aard (raadpleeg dierenarts) mogen niet aan de les deelnemen.

LET OP!! Vult u gelijk het AVG formulier in? https://www.altijdtrouw.nl/avg/

 

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑