Examen 26-11-2022 G&G

Clubexamen 26-11-2022

Het was weer zo ver! Trillende knietjes van zowel geleider als hond.
Hebben we genoeg geoefend? Het was superspannend.

Om 9.00 uur verzamelden we ons allemaal in het clubgebouw. Eerst een kop koffie!
Nadat een ieder zich had ingeschreven en de keurmeester het teken gaf, konden we beginnen.

Eerst waren de pups aan de beurt. Prachtige hondjes met hun baasjes, wat een mooi gezicht en wat deden ze het goed! Een ieder voerde netjes hun opdrachten uit.

Daarna kwamen de mensen van de A-groep. Hier was de spanning om te snijden!
Ondanks hier en daar een flinke beproeving en een kleine uitglijder ging het supermooi.
We wisten immers wat ze konden?

Na de A- groep was de B- groep aan de beurt. Er was helaas maar 1 persoon voor B, maar wat hebben we met z’n allen genoten van dit optreden. De andere weten nu hoe het in de toekomst kan zijn met hun hond. Schitterend!!

Na deze spanning, was er even een pauze met een broodje en soep. Ook had Anneke weer heerlijke gehaktballen gemaakt. Dat ging er wel in!

Toen gingen we met zijn allen naar de stad. Een hond in de A en B groep moet zich immers ook al weten te gedragen in de stad onder de mensen?

Het eerste gedeelte was een flinke beproeving. De stadskater had zich verdekt opgesteld achter onze keurmeester. Kijken of de honden zich netjes konden gedragen, en dat deden ze. Stuk voor stuk de neus omhoog en negeren. Keurig!!

Het tweede onderdeel moesten de honden een stukje los. 1 hond nam de benen en wou even spelen met de anderen. Dat leverde veel hilariteit op. De hond was snel weer onder controle.

Deel drie was af met afleiding. Alle honden gedroegen zich voorbeeldig. Soms ging er even eentje staan, maar bleven wel rustig.

Toen was het avontuur van het examen afgerond en was het tijd voor de uitslag.

Er waren wat mensen heilig van overtuigd dat ze het niet zouden redden, maar na hevig optellen en aftrekken van de punten kon de keurmeester een ieder feliciteren met het felbegeerde certificaat.

Gefeliciteerd allemaal!

Meer foto`s in het fotoalbum.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑