Examen 26-06-2021 G&G

Club-Examen G&G 26-06-2021

Wat hebben we lang moeten wachten!! Op 26 juni was het dan eindelijk zover.

Na de hele pandemie Corona genaamd, mochten we los!! Vol enthousiasme, soms wat onzekerheid en wat trillende beentjes verzamelden de cursisten zich op het veld.

Het weer was prachtig. Niet te koud en niet te warm en droog. Er waren maar liefst 16 combinaties die mee deden. De meeste daarvan waren puppies. Voor Corona hadden we veel aanmeldingen voor pups die helemaal tot aan de 26e moesten wachten voor ze examen mochten doen. Sommige waren dus ook al geen pup meer, maar jong volwassen. Dat mocht de pret niet drukken.

Eén voor één mochten ze het veld betreden en anderen keken gespannen en verwachtingsvol toe. De één deed het nog beter dan de ander, al mag het lijnvolgprogramma de volgende keer nog iets beter bestudeerd worden. De overige oefeningen gingen goed en zelfs de meest bange hond mocht tijdens de dierenarts oefening aangeraakt worden door de begeleider. Chapeau!!

Na de pups, mochten de combinaties A op het veld. Hier zagen we prachtige oefeningen en ging het al veel vloeiender. Het is prachtig om te zien dat de honden dan al zoveel kunnen.

Na de combinaties van de A`s mochten onze crème de la crème van de club, de B + apport hun kunsten vertonen. Oeps ook daar gaat wel eens iets mis. Onze Antje vergat even het lijnvolgprogramma met losse hond, maar na keurig vragen aan de keurmeester of ze dit onderdeel alsnog mocht doen, volbracht Antje de oefeningen keurig. Antje en Corine straalden op het veld en wij hebben met zijn allen genoten van deze toppers.

Uiteindelijk slaagden er 15 combinaties en zakte er helaas 1 en dat is toch een prachtig resultaat!

Wij danken alle combinaties en meededen. Verder bedanken wij onze keurmeester Douwe Poelstra. Bij afwezigheid van onze keurmeester Elly, sprong Douwe hiervoor in de bres, zodat onze dag alsnog door kon gaan. Op deze mooie dag waren er ook heerlijke versnaperingen te verkrijgen waarvoor dank aan Anneke en Otto. Als laatste danken wij de instructie. Zonder hen geen lessen.

Foto`s staan onder het fotoalbum. Er staan er nu een paar. Er komen later meer bij.

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑